| lSchizo a întrebat:

Am un cetificat medical de boala in care s-a gresit formularea. Se poate anula acesta si sa imi dea unul nou?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca prin formulare ti se atribuie o alta boala suferinde decat cea de care suferi in fapt ori ti s-a atribuit o boala de care nu suferi, te adresezi medicului de familie iar acesta te indruma catre unitatiile avizate medical pentru noi investigatii medicale si eliberarea altui certificat medical.
De asemenea te poti adresa cu o contestatie+copie buletin catre institutia care a emis acel certificat cu exprimarea clara ca ti s-a facut o nedreptate iar actul medical este injust si doresti expres o alta evaluare medicala deoarece certificatul nu dovedeste o boala suferinda conforma cu realitatea.

1 răspuns:
| Holocause a răspuns:

Dupa cate stiu eu se poate, mama mea a patit mai d mult acelasi lucru si a reusit sa il anuleze p cel vechi si sa primeasca unul nou, btw. sper ca te-am ajutat!
Pixu :~