Nu poti lua tratamente recomandate pe internet, deseori de oameni fara studii medicale.
Nu stiu ce tratament ai luat, dar in principiu trebuie sa incerci un tratament de 6 luni cu contraceptive orale (alese de medic din lista celor cu doza mare de estrogen). daca dupa aceste 6 luni leziunile nu s-au modificat deloc, se pune problema unei endometrioze si atunci vei avea nevoie de o biopsie pentru diagnostic de certitudine, urmand sa te tratezi in functie de rezultatul biopsiei
Bună.
Ai nevoie de o nouă evaluare medicală și un alt tratament, mergi la un alt medic ginecolog/ endocrinolog.
Pa, pa.
Http://www.tpu.ro/......-am-facut/
Și ovarele le ții cumva în scrotul despre care vorbești în ailaltă întrebare?!?
Recomand, cu drag, un medic! Sau tratamente babesti. Sa intrebi pe bunica ta cu ce se tratau pe vremea ei chisturile de 27 mm...
Parerea mea:
Din cate stiu eu, chistul ovarian nu se mai micsoreaza, se poate inlatura doar cu operatie... De obicei ca sa nu mai creasca se iau anticonceptionale.
Chistul e de 2, 7 sau pe un ovar ai chist de 2 cm si pe unu de 7 cm? am o prietena care a scapat de un chist de 5 cm cu ARTIZIA in 3 luni a avut noroc, dupa care eu am un ovar polichistic mi a dat doctorul diane 35 si astept rezultate celalalt s a curatat