| Ingerul00 a întrebat:

Am un gand care ma framanta! Simt un mic disconfort in partea de jos a abdomenului:’-(mereu simt asta cand vine vara nu stiu de ce.Imi tot trece prin cap gandul ca pot sa am apendicita.Ma tem foarte tare de boli si de spitale, numai gandul la asta imi da fiori:s.Simt acest discomfort de fiecare data cand vine vacanta de vara..parintii mei nu cred ca as putea sa am apendicita, spun ca e prea devreme la varsta mea (apropo am 13 ani) Vreau sa mentionez ca nu mie greata nu am febra si cand apas in acel loc nu simt nici o durere, adica doar o gadilitura.Cu un an in urma urma am fost sa imi fac o ecografie si doamna mi-a spus ca nu am nimic, sspunea ca poate fi de la putina miscare si de la stat aplecata pe scaun.Sincer..ma tem sa nu am apendicita :’-(:’-(. SSau poate am vreo problema cu ovarele nu stiu cand apas mai jos simt ceva ciudat:’-(.Va rog spuneti-mi voi ce credeti ca ar putea fi va rog sad ++funda!

Scuzatimi greselile de ortografie scriu de pe tableta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Si ai apendicita numai vara? laughing

| Ingerul00 explică (pentru K0sti):

Haha ma nu mai pot de ras :#