| DanyXhell a întrebat:

Buna TPU.
Am un hamster pitic, si de 2 zile, nu stiu exact cum sa explic ce face... e foarte fragil ii pot simtii oasele cand il mangai...ca si cum ar vomita un om ii vine si tot asa face din gat ca si cum i-ar veni sa vomite ochii ii are aproape inchisi, nu mananca, si unde il pun acolo sta nu se misca de vreo 2 zile sta in casuta tot asa facand din gat ca si cum i-ar venii sa vomite.Astazi l-am gasit pe spate facand asa l-am intors si tot asa.Care imi poate da un exemplu ce ar avea mi-e frica sa nu moara il am de mult si as fii foarte trist daca ar murii, plzz ajutati-ma! Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| DanyXhell explică:

Prea tarziu ...azi dimineata a murit crying!

| Kiko a răspuns:

Of of of... asa mi-a facut si celalalt hamster. are ochii aproape inchisi. nu mai e activ. nu mananca. Inseamna ca a simtit ca i-a venit timpul. Chiar imi pare rau sa te dezamagesc. Daca chiar vrei du-l urgent la un veterinar.

Imi pare rau pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Macar tie ti-a murit... Mie mi-a fugit! Sunt foarte trist nu stiu ce sa fac plang in continuu spuneti-mi pls! dau funda

| Ventilator12345 a răspuns:

Cel mai probabil nu ii palce mancarea sau cand il tii il apesi prea tare pe burtica.