Sa il scoti de tot, si sa il lasi sa se vindece locul. Te poti infecta serios, de la o prostie ca asta. Dar nu cred ca tu constientizezi acest lucru.
Sper sa nu te superi pe mine, dar principala problema nu e cea pe care ai prezentat-o ci STIMA DE SINE PREA SCAZUTA! Fa ceva sa ti-o ridici si nu o sa mai simti nevoia sa porti pierce pentru ca o sa te simti bine in pielea ta. Daca ti-ai da seama ca Cel ce conduce Universul este Tatal tau ai intelege ce valoare imensa ai in ochii Lui si n-ai mai avea nevoie de parerea nimanui„Domnul mi Se arata de departe: Te iubesc cu o iubire vesnica; de aceea îti pastrez bunatatea Mea!" Ieremia 31: 3
Si acum ca sa iti raspund si la problema pe care tu o ai, mergi la un plafar si o sa iti dea ce iti trebuie pentru inflamatie!
E parerea ta, dar nu toata lumea e la fel. Nu cred ca sunt mai presus daca port pierce, pur si simplu îmi place
Oricum eu cred ca esti putin ciudat, pentru vremea in care trăim piercing-urile sunt ceva normal, dar asta e:fiecare cu parerea lui.