CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Bunăă! am o întrebare legată de clavicula mobilă, eu fiind un pacient de peste un an. Nu m- am tratat deoarece nu am realizat că este o problemă gravă, așa având în vedere problema Cum se...? (mai mult)
Salut Fratilor, am o intrebare, legata de o lista al tuturor spitalelor sau a clinicilor renumite din Romania si mai important as vrea sa stiu pe ce saitu- ri, ?!, ..., as putea sa caut pentru a putea...? (mai mult)
De cateva seri, cand inchid ochii si incerc sa adorm, ma ia ameteala, uneori instant si uneori peste 2 minute. Aveti idee ce ar putea fi si daca e ceva grav?
Am fost pentru panarițiu la doi medici dermatologi, primul doctor îmi a dat antibiotic și niște soluții locale să dau la deget cu ele și nu am văzut nicio ameliorare. După o lună mi am făcut...? (mai mult)
Picaturile oftalmologice se pun in ambii ochi sau doar in ochiul bolnav?
Bună.As dori să aflu ce acte sau înscrisuri sunt necesare pentru a obține indemnizatie de handicap.Va mulțumesc anticipat.
Bună de câteva săptămâni dimineata când mă trezesc am niște piscaturi în diferite zone ale corpului, picioare brațe spate etc. Nu sunt multe de obicei sunt 2- 3 mici abia se văd dar ma mănâncă...? (mai mult)
Am niște pete pigmentare în zona intimă,am folosit cotrimazol, dar nu își face efectul 100%, adică tot am mâncărimi
Am pățit și eu un accident ca am tăiat cu flexu un fier și mi- a sărit ceva de mia lăsat o cicatrice pe buza de sus acum vreo 2 ani și as vrea sa știu dacă as putea sa remediez situația cu ...? (mai mult)
Buna! Este normal când îți vine menstruația sa îți curgă doar 3-4 picături de sânge pe zi?
Ce ar trebui sa fac? Uneori, cand ma enervez foarte tare ( de exemplu, la scoala ) incep si nu mai vad, nu prea stiu cum sa explic dar nu mai vad, dupa ma inteapa foarte tare in frunte... De obicei...? (mai mult)
Am o cicatrice pe scalp a ramas in urma unei operatie ce am avut in 2019 se poate face micropigmentare?
Salut! De vreo o saptamana, am o pofta de dulce extraordinara! Asi si in celalate zile am mancat croisant, bomboane, pufuleti, baton de ciocolata, snaksuri, gogoasa si altele.E exagerat de mult, dar nu...? (mai mult)
Bună, sunt fata, am o secreție foarte apoasă si este asa ca oul, dar îmi curge ft multa și niște firicele de sânge, de ce?
Buna ziua! Puteti sa ma ajutati cu niste remedii naturale pentru vaginoza bacteriana _va rog?
De ce majoritatea firmelor de băuturi carbogazoase și sucuri au băgat acum numai îndulcitori artificiali gen aspartam, sucraloza, acesulfam, ciclamat, etc, in loc de zahăr normal? Acestea nu ...? (mai mult)
De câteva zile am început să am atacuri de anxietate. Ce pot face?
Cum ma pot programa la d-na Tudorita?
Intrebare pentru donatorii se sange: v-ati programat de fiecare data inainte de a dona? Sau doar ati mers pur si simplu in ziua vruta de voi?
Buna TPU, mi-a intrat ceva de la popcorn sub gingie.Are idee ceva cum pot scoate? Am incercat cu scobitoare, periuta si ata dentara
Bună TPU, în urmă cu aproximativ 2 luni mi- am crăpat buzele foarte tare și timp de 2 zile nu m- am dat cu cremă și mi s- a format o ruptură la jumătatea buzei de jos și de atunci îmi e tot...? (mai mult)
Buna TPU! Am rest de popcorn sub gingie,am incercat sa-l scot cu ata dentara, periuta si scobitoare, insa fara rezultat, idei va rog?
Cred că am sinuzita cronică. Eu mereu iarna port căciuli pentru că dacă simt puțin frig la cap mă ia durerea îngrozitor. Astăzi crezând că este cald nu mi am mai luat caciula și am mers destul...? (mai mult)
Interferează albastru de metilen cu anxioliticele, antidepresivele? Am auzit că are multe beneficii pentru creier și nu numai dacă consumi 2 picături cu un pahar cu apa.
Dacă am avut insomnie și câteodată am și probleme cu tensiunea pot sa iau bromazepam?
Salutari. Cunoaște careva cum scap de durerile de cap severe? Am luat aspirina, ipubrofen, tot felul de nurofen si nimic.
Buna, as vrea sa trec de la ochelari la lentile de contact. Pot intreba la o clinică, dupa ce imi fac control, daca imi pot da lentile de contact in loc de ochelari? Pot sa fie lentilele de contact...? (mai mult)
Am 96 de kg iar problema este ca sunt obeza şi am guşa, daca dau 10 kg o sa scap de guşa? daca tin regim timp de 3 luni cam cate kg pot sa slabesc? Am 1. 65 inaltime deci cat ar trebui sa slabesc?...? (mai mult)
Salut TPU, cat pot sa tin pieptul de pui crud in frigider pana se strica? De obicei cumpar 700g de la lidl in caserola si il termin in 3 zile, are ceva? Mulțumesc
Bună TPU, Am sunat la 112 pentru că mă doare rău coloana lombară a venit ambulanța, m- a dus la spital m- a ținut vreo 5 ore după care m- au anunțat că sunt liber și că pot pleca acasă, ...? (mai mult)
Hei, TPU, dacă astăzi doctor mi- a zis că la problema mea cu tiroida, mi- ar fi super greu să am sau să țin o sarcină, chiar ar fi așa greu?! Știu că mereu am zis că eu niciodată nu ...? (mai mult)
Pentru coprocultura este ok un coprocultor simplu? Sau trebuie neaparat coprocultor cu gel?
Bună! Psihologul online are nevoie de buletin? Poate sa fie si fara sa stie tot despre numele tau? Află cineva ca faci sedinte online? Ma refer gen statul, medicul de familie etc
Bună! Dacă să zicem că am anxietate si depresie, dar sunt profesor, ma poate da afara? Sau află cineva daca merg la psiholog sau psihiatru si primesc tratament?
Https://www.synevo.ro/shop/diagnostic- infectii- cu- transmitere- sexuala- secretie- uretrala/ Sunt acestea cele mai importante boli pentru care ar trebui sa imi fac griji sau sa caut alt pachet? Cum ...? (mai mult)
M- am ridicat brusc din pat și am simțit o durere foarte puternică în partea inferioara a abdomenului, și în partea strângă și în partea dreaptă, gen ca un cârcel și nu e prima data când...? (mai mult)
Hei, TPU, am fost azi la Endocrinolog să- mi vadă doctor analizele și la final mi- a zis că- mi dă și să fac analize pentru ovare nu știu cum sau nu știu de care, însă problema nu e asta ...? (mai mult)
Buna am 14 ani sunt fata am 1.60 și 60 de kg și vreau sa ajung măcar la 50- 55 nu îmi mai suport corpul arat oribil, m- am ingrasat brusc au ieșit vergeturi ff multe pe mine. am încercat sa slabesc...? (mai mult)
Buna! S a operat cineva de bimax cls 2 a si a avut acid hialuronic in buze? Poate schimba ocluzia in timpul operatiei? Sau pe parcursul tratamantului ortodontic?
Bună ziua TPU revin cu o problema.Eu am 16 ani ma spăl în fiecare zi înainte sa plec la scoala pe par.De 2 zile mi- a apărut ceva negru în ureche sau cel puțin o coaja asa care ma doare la atingere.Eu...? (mai mult)
Salutari, am o mica problema ce ma bantuie deja de cateva luni.Am 19 Ani si am facut sex undeva prin august(precizez luna o sa înțelegeți de ce)(de asemena o sa fiu mai detaliat din nou ca sa se inteleaga...? (mai mult)
Buna seara! Exista oameni pe aici cu care pot lua legatura dupa ce au avut o interventie de protezare a soldului. Am o displazie de sold congenitala si mi- as dori sa vorbesc cu cineva despre operatie,...? (mai mult)
Îmi recomandați o crema buna pentru coșuri? Dau fundiță
Bună! Îmi poate recomanda și mie cineva un tratament bun pentru ciuperca tălpii piciorului? ( tinea pedis de tip mocasin) Ce unguent îmi recomandați?
Buna ziua! As avea și eu nevoie de niste sfaturi, am 18 ani si vreau sa scap de acnee. Mentionez ca tipul tenului meu este gras si stiu ca este mai predispus la acnee, dar as vrea sa știu daca exista...? (mai mult)
Buna ziua! Am o problemă de sănătate pe care nu o înțeleg neapărat. La fiecare răceală cu care mă confrunt mi se irita amigdalele. Momentan mă dor amigdalele dar nu foarte tare și nici discomfortul...? (mai mult)
Buna. Acum 4 saptamani am fost internata in spital din cauza unei gripe foarte urate. Am stat o saptamana si pe tot parcursul acesteia am avut tuse, răni si arsuri in gât. Dupa ce am iesit din spital...? (mai mult)
Salut! Acum 2 ore am fost la dentist și mi-am scos o măsea. Vreau să știu după cât timp pot fuma veo?
Am făcut otită în ianuarie, am luat tratament cu antibiotic, iar de atunci urechea mi- a rămas sensibilă, dacă stau la aer rece încep să am pulsații, aud niște pocnituri atunci când mestec...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elena1995elenaelena întreabă:
sabin89 întreabă:
Elelena65 întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?