| LiLWayne17 a întrebat:

TPU >Am venit si eu aici cu o problema, am varsat de vant am bubite pe tot corpul ma mananca am si in cap. vreau un remediu care sa ma fac bine repede fara incubatie de 14 -20 zile saptamana asta am examen la scoala ce fac am facut de geaba pana acum daca nu ma duc la examen. care stie un remediu sa imi zica multumesc mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista, din pacate nici un remediu minune si va trebui sa stai in casa 14 zile. daca ai un examen atat de important (care nu se poate da in toamna), parintii tai trebuie sa mearga la scoala si sa solicite comisie speciala. Va trebui sa dai examen singura, intr-o incapere izolata, altfel ii vei imbolnavi pe toti din clasa.

| angy_2105 a răspuns:

Pfff... sincer nu poti avea nici un tratament pentru varsat de vant.trebuie doar sa stai in casa si sa astepti.sorry, dar asta e adevarul.