| Diamond5 a întrebat:

Anul trecut, la incepul vacantei de vara am inceput sa am batai neregulate ale inimii. Am mers la analize medicale si am facut calciu, magneziu si mi-au iesit bune. Apoi am mers la diversi medici cardiologi si am facut ekg, ecograf si au ramasi mirati fiindca nu am nimic la inima, e sanatoasa! In anotimpurile toamna, iarna, primavara ma simt foarte bine iar cand vine vara sunt slabit si iar ma iau crizele de batai accelerate ale inimii ajungand la maxim 120 bpm. Eu de cand sunt mic ma simt mai rau vara. Un medic cardiolog a spus ca s-ar putea sa fie pe baza psihica, eu nu stiu ce sa mai cred. Oare ce as putea avea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| deeamaria a răspuns:

Tu trebuie sa iei vitamine care ti le recomanda doctorul sau sa iei vitamina C recomandat. acestea sa le iei doar in lunile care au cifra R incluse in ele. ( asa fac si eu ) si vei vedea ca bataile si slabiciunea vor disparea. happy
Funda?

5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Sunt persoane care, in urma unui soc psihic, raman cu anumite tulburari. Du-te la un psiholog.

| ArthurKn a răspuns:

Am avut si eu problema aceasta, cu batai neregulate ale inimii si care a fost cauza? O puternica alergie. Si la fel, nu aveam nicio problema cu inima

| Diamond5 explică (pentru ArthurKn):

Despre ce fel de alergie a fost vorba?

| ArthurKn a răspuns (pentru Diamond5):

Alergie la praf

| Diamond5 explică:

Precizez ca anul trecut mi-a murit bunicul dar nu prea am plans fiindca am tinut in mine si cam de atunci au venit aceste simptome