"spuneti". daca s-a umflat poate fi o contuzie/fisura/fractura/entorsa/edem/etc. umflatura aia nu apare de la ochi frumosi, si faptul ca te si doare ridica un semnal de alarma. eu am avut aceleasi simptome si am avut entorsa dubla la glezna, fratele meu cu aceleasi simptome a avut o contuzie mai urata.
oricare din problemele de mai sus sunt cu vizita la doctor. alta sansa nu prea ai decat sa astepti sa se inrautateasca. la unele din ele (daca ai fractura de ex) se pune ghips, la altele doar iei pastile + creme. depinde de ce zice o radiografie.
La final... realizezi ca tot la medic o sa ajungi. Nu?
Daca raspunsul este da, de ce intarzii?
Am fost astazi la cabinetul medical de la locul meu de munca si mi-a dat un unguent antiinflamator si pastile de neurofen, este doar o inflamare deoarece am fortat piciorul si a stat foarte mult timp intr-o pozitie incomoda. Eu daca vreau sa merg la un ortoped trebuie sa imi iau o zi libera si nu imi permit asta, de aceea doream sa stiu daca alte fete au mai pati asa ceva, sa nu merg la medic si sa imi dea acelasi tratament care mi l-am adiministrat si eu singura.
Vlalslsl întreabă: