Poți să porți și nu cred că deranjează.
Și dă-i în morții lor pe cei ce te insultă.
Nu ar trebui sa te intereseze ce spun ceilalti! Porti ochelarii pentru sanatatea ta, nu pentru ca e fashion sau nu. Iar in legatura cu lentilele, eu stiu ca se pot purta numai dupa 18 ani. Eu zic sa porti ochelarii in continuare, dar sa nu ii mai bagi in seama pe colegii "destepti".
Buna! Și eu am avut probleme cu vederea si a trebuit sa port ochelari cam 3 ani. La început, colegii mei erau ca rautaciosi si imi puneau tot felul de porecle ciudate dar eu nu le-am dat atentie, asa ca dupa un timp au incetat.
Da, pana te obisnuiesti cu ei o sa te jeneze putin, dar dupa nici nu vei simti ca-i porti...
Cat despre lentilele de contact...te-as sfatui sa nu încerci, pentru ca am o verisoara care a avut si sunt greu de purtat. Doar ziua le poti purta.iar cand le dai jos, inainte de culcare si cand ti le pui iar, dimineata....trebuie sa le pui într-o cutiuta speciala si sa le dai cu o solutie. Daca uiti sa o faci te ustura ochii si poti patii multe. Eu iti recomand ochelarii, mai ales ca acum sunt tot felul de rame foarte dragute care sa te avantajeze...
Sper ca ti-am fost de ajutor!