| Byb2001 a întrebat:

Bună TPU, are ceva dacă am luat două pastile de brufen? Ca ma durea mai tare burta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu are, dar în general nu se procedează așa. Adimnistrezi o pastilă, aștepți 1-3 ore iar doar după aceea o adiminstrezi pe a doua dacă este necesar. Iar din câte știu, durerile de burtă, stomac nu se tratează cu brufen.

| Sofer a răspuns:

Dacă nu te simți rău să ai altceva. Nu cred ca are nimic. Evita totuși lucrul asta sa iei 2 pastile la fel.

| Eireann a răspuns:

Avand in vedere ca are ca efecte adverse sangerari stomacale si ulcer probabil nu a fost cea mai buna alegere.

| irezistibilul a răspuns:

Daca le ai luat la cateva ore de diferenta nu, nu are nimic. Dar daca ai pus intrebarea asa ma lasa sa ma gandesc ca nu le-ai luat la cateva ore de diferenta, asa-i? laughing
Un sfat prietenos, cand iei pastilele nu le lua asa de capul tau sau ca gumele, ci informeaza-te, intreaba-ti parintii, suna la medicul de familie. Pastilele sunt medicamente si nu trebuie luate asa aiurea, fiindca logica este asta => iau mai multe pastile = imi trece mai repede X este TOTAL gresit. Acestea trebuie luate la ore precise, la diferenta de ore precise, nu aiurea.
Daca iti intrebi medicul de familie si el o sa iti spuna la fel.
Sanatate!