| AlessaAle2 a întrebat:

As avea nevioe de niste recomandari de diete care sa dea rezultate cat mai rapide intr-un timp relativ scurt. ( fara Dukan ). Am 16 ani, 168 de cm inaltime si 66 de kg, tin sa mentionez ca sunt sportiva de performanta si imi petrec jumatate din zi in sala de sport, deci masa musculara este foarte dezvoltata, dar parca nu ma simt bine in corpul meu si imi displace persoana pe care o vad zi de zi in oglinda. Peste 3 sapramani am un concurs foarte important si am nevoie sa am rezultate pana atunci. Paine nu mananc deloc, dulciuri foarte rar, beau multe lichide printre care si ceai verde si totusi nu slabesc. Am un metabolism tare intortocheat care nu vrea sa arda nimic. Am fost si la un nutritionist care nu prea a facut mare lucru, dieta lui mu a mers. Daca aveti idee despre o dieta sau o cura de detoxifiere care sa ma poate ajuta v-as fi recunoscatoare, imi cer scuze daca am comis unele greseli ortografice, scriu de pe telefon. Celui mai bun raspuns ii voi acorda o fundita. Help me si multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Nu cred ca problema ta e greutatea, ci mintea. Imi e incredibil de greu sa cred ca cineva care face sport la performanta are kg in plus. Un psiholog ar trebui sa vezi, nu un nutritionist. La tine e obsesie si risti sa se transforme in anorexie/bulimie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ca daca bei multe apa arde grasimile din organism. Si da si roade. Dupa numarul tau de kilograme, ar trebui sa bei in jur de 1, 7 l de apa. Incearca. Si daca asa mananca vegetarian si alearga. Altceva chiar nu stiu. Ti-as fi recomandat nutritionist, dar ai spus ca ai fost deja la unul. Sau poti incerca sa iti iei antrenor propriu la sala, si-i spui pe ce latura sa te ajute. O prietena de-a mea a facut asa si a slabit intr-o luna 20 si ceva kg(cu tot cu nutritionist). Ps: slabitul nu da roade daca iti lucrezi si muschii si vrei si sa slabesti. Ar trebui sa te concentrezi numai pe ceva. Ca sa stii ce exercitii sa abordezi. Sunt fel de fel de sfaturi pe net. Uita-te