| superpissy40 a întrebat:

As avea nevoie de un sfat de la voi : vara aceasta am avut o gramada de muscaturi de tantari, m-am abtinut din greu sa nu ma scarpin,insa nu am reusit(stiu ca nu trebuia,dar pruritul era extrem de mare),iar in urma lor dupa cateva saptamani mi-au ramas niste semne(pete maronii,unele mai mari,altele mai mici,in functie de marimea muscaturii). Am incercat sa ma dau cu un gel de aloe vera,dar nu s-au vindecat si nu stiu cu ce ulei/crema sa ma dau, fiindca sunt inestetice (pe picioare le am pe toate). Ce imi recomandati? Funda :3

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Maria1326 a răspuns:

Poti sa te dai cu crema dar nu cred ca te va ajuta prea mult, cel mai bine te duci sa te vada un doctor daca e atât de gravă situația sau poti sa întrebi la o farmacie.