| 47red a întrebat:

Buna TPU! As dori cateva sfaturi in legatura cu problema mea cu curentul rece la masele(orice sfat sau raspuns e bine venit, nu conteaza daca e de bine sau rau), pot spune ca ma trage curentul mereu cand dau de aer rece oricat de mult incerc sa evit. Problema e faptul ca atat dentistul cat si medicul de familie mi-au spus ca nu am ce face si trebuie sa indur durerea din cauza ca am gingiile sensibile(mentionez faptul ca am o buna igiena dentara si merg la controale), de mica sunt foarte sensibila la mai multe chestii printre care si aceasta problema. Am incercat si unele leacuri babesti dar nu si-au facut efectul la mine iar medicamente doar un singur antibiotic isi face efectul la mine. Urmeaza sa discut si cu diriginta daca accepta sa ma mut mai in spate in clasa si sa nu mai stau intre usa si geam iar acasa stau putin mai infofolita si stau mai mult in casa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Curentul NU trage pe nimeni, asta este doar o vorba prosteasca inventata de oamenii fara pic de carte, care nu au habar.

Ce ai tu la dinte poate fi infectie, poate fi o carie, poate fii o gingivita samd. Mergi la stomatolog!
Si inca ceva, nu mai sta infofolita in clasa, fiindca transpiri si hainele umede iti afceteaza sanatatea.

| sierra1 a răspuns:

"Urmeaza sa discut si cu diriginta daca accepta sa ma mut mai in spate"

cred că asta-ți rezolvă problema!

| 47red explică (pentru sierra1):

Nu e ca și când nu mi-ar place în prima banca dar fiind efectiv între usa și geam trag curent fără sa vreau și acum pe primavara- vara mai ținem și toate geamurile + usa deschise, consider ca ar trebui sa discut asta cu dumneaei și o voi face după vacanta, ar trebui sa înțeleagă ca nu o fac ca asa mi s-a "sculat" mie și e o problema medicala dacă pot sa zic asa happy

| dullcat a răspuns:

Buna. Problema aceasta cu curentul e destul de dezbatuta, unii spun ca exista, sigur am auzit toti vorba sa ne traga curentul, e si o expresie romaneasca care nu poate fi tradusa. laughing Altii spun ca nu exista, si ca prin faptul ca ai probleme de sanatate dupa un astfel de episod, inseamna ca acestea ti-au fost accentuate/scoase la iveala, nu provocate de curent. Daca ai vorbit deja cu diriginta sa te muti, nu stiu ce alte sfaturi ar putea lumea sa-ti dea, mai ales ca ai incercat deja si leacuri babesti.

| 47red explică (pentru dullcat):

Sincera sa fiu și mie mi se pare o ciudățenie chestia asta cu trasul curentului, nu îmi pot imagina cum am putea traduce unui străin chestii de genul fără sa ne încurcam puțin happy Ma gândesc ca pur si simplu am ghinioane de genul sa trag curent, sa fiu înlocuită de toate persoanele și ignorata, mai ma apuca dureri în piept uneori și multe altele dar nu contează, focul meu era faza cu curentul la masele. Mulțumesc pentru răspuns happy