| alexandramara a întrebat:

As dori raspunsuri legate de alimentatia voastra si in general:Voi cat de des mancati ciocolata si de care? Cat este indicat sa mananci? Unele persoane precum copiii mananca mai des sau in fiecare zi? Cate calorii consumati pe zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Maria4333 a răspuns:

Ciocolata neagra e foarte indicata. Totusi nu in exces si nu inainte de culcare! Si nu cumpara ciocolata ieftina si fabricata de marci de care nu ai mai auzit. Este buna ciocolata Heidi cu 75% cafea, dar daca nu iti place, ia cu alune, sau cu ce vrei tu. Heidi e foarte buna si nu are multe calorii si e facuta fara conservanți sau chimicale. Daca vrei ceva mai dulce sau cu umplutura, cumpara Milka. Are mai multe calorii, dar e mult mai buna si mai sanatoasa decat altele. Sfat: e rocomandat cam 2-3 tablete pe zi, in funcție de vârsta. Iar daca alegi un baton cu ciocolata, sunt recomandate batoanele Fitness, pentru adulți, sau cele de la Nesquik, pentru copii.
Dar orice ai mânca, nu o face in exces. Ia cate putin din toate.

3 răspunsuri:
| Andreea555012 a răspuns:

In primul rând trebuie sa ai cate puțin din toate ( dulce animal, etc ) Da într-adevăr copii mănâncă mai multe dulciuri pentru ca au nevoie de zahăr, dar trebuie sa mănânce si fructe si legume.

| Alexandr a răspuns:

Eu stiu ca e bine sa mananci cate putin...nu cred ca exista prea multe persoane care isi calculeaza caloroiile.Eu mananc ciocolata cu 75 la suta cacao(e mai sanatoasa)!

| frostxtq a răspuns:

Eu mananc ciocolata de cate ori imi e pofta, nu tin cont de o anumita ora sau de diete stupide.
E recomandata ciocolata neagra, sa contina cat mai mult % cacao, este cea mai sanatoasa.