| LetMeHelp a întrebat:

Bună TPU.

Aş dori să îmi recomandaţi un medic psihiatru/psiholog/psihoterapeut în Bucureşti, care poate trata atacurile de panică şi depresia.
Doresc recomandări de la cineva care a avut atacuri de panică sau care cunoaşte pe cineva, şi care s-a vindecat.

Mulţumesc anticipat.
Fundă, pentru cineva care mă poate ajuta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Posibil un necaz mare nu-i da pace, o frica interioara

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Trebuie analizata copilaria cu atentie prin hipnoza sau un tratament cu medicamente mare atentie atacurile de panica sunt periculoase, te rog zi-mi cum se desfasoara ele?

| LetMeHelp explică (pentru RAY):

Prima dată începe ca o simplă greaţă, palpitaţii, după dezechilibru, senzaţia de strangurale, şi uneori leşin. De când încep palpitaţiile, ne spune că îi e frică să nu moară. Nu eu sunt persoana care are atacuri de panică, ci mama mea.

| RAY a răspuns (pentru LetMeHelp):

Zi-mi de ce boli sufera, cati ani are, daca face spume la gura?

| LetMeHelp explică (pentru RAY):

Nu suferă de nicio boală. Are 48 de ani.Şi nu, nu face spume la gură.

| RAY a răspuns (pentru LetMeHelp):

Posibil un necaz mare nu-i da pace, o frica interioara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamna Lidia Stan! http://top-psihologi.ro/lidia.stan/

| Dan65 a răspuns:

V-o recomand pe d-na psiholog Lidia Stan - psihoterapeut si psiholog clinician. Gasiti datele de contact pe www.de-psihologie.ro, avand cabinetul in Policlinica Regiei- B-dul Regiei, nr. 8.

| Dan65 a răspuns:

V-o recomand pe d-na psiholog Lidia Stan - psihoterapeut si psiholog clinician. Gasiti datele de contact pe www.de-psihologie.ro, avand cabinetul in Policlinica Regiei- B-dul Regiei, nr. 8.