anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa imi schimb medicul de familie, am 16 ani si am inteles de la o cunostiinta ca as putea sa scot fisa singura fara un parinte.
Dar as vrea sa stiu sigur daca pot face acest lucru de una singura sau trebuie sa merg cu un parinte.

Multumesc, O zi placuta! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Remus13 a răspuns:

Nu poti face asta de una singura pentru ca tu n-ai implinit inca varsta de 18 ani si n-ai nici un drept sa faci acest lucru. Parintele tau are acest drept.

| Leopoldina a răspuns:

Banuiesc ca doresti sa schimbi medicul ca parintii tai sa nu afle anumite aspecte. daca ai discuta deschis cu medicul si il rogi sa pastreze limita de confidentialitate?

| Heartless a răspuns (pentru Leopoldina):

Nu am ce ascunde, dar doresc sa ma mut si nu cred ca are pe tine ce sa te priveasca daca am ceva de ascuns sau nu.
Am pus o intrebare, esti capabil sa raspunzi raspunde, nu esti nu raspunde.

| nek a răspuns:

Cu parintele. Si totusi de ce iti doresti sa mergi fara parinti?

| Heartless a răspuns (pentru nek):

Pentru ca mama e la servici si sta de cateva saptamani peste program happy
Nu are timp si daca ar mai venii si ea ar trebui sa astepte cu mine o ora- doua pana sa intram, ne tine foarte mult acolo..Ba sta la barfe, ba da telefoane, ba mananca..Si uite asa fraierii asteapta