| AnaBlackVampire a întrebat:

As dori sa ma ajutati cu un sfat big grin

So...As dori sa fac un sport. Insa nu am idee care e mai bun Am facut un an jumate innot dar s-a inchis clubul.Innot foarte bine si imi place dar nu stiu daca totusi mai vreau sa continui tot cu asta.

Am avut o masa de ping-pong la care exersam mereu cu cineva si imi placea foarte mult. Apoi din plictiseala am inceput sa joc cu prietenele batminton. Le bateam pe toate asa ca evident mi-a placut

Tocmai s-a terminat Campionatul Mondial de atletism si mi se pareau anumite probe foarte interesante...grele dar interesante. M-am mai gandit sa fac street-dance pentru ca mi se pare cool si frumos :X

Intrebarea este: Care dintre aceste activitati vi se par mai potrivite? De ce?

Doresc sa fac un sport sau o astfel de activitate pentru a fii cat mai sanatoasa si a cunoaste lume noua. Nu pentru ceva serios in viitor.

Dati-va cu parerea! Multumesc! Ofer chiar si funda happy

Ps: Nu locuiesc in Romania asa ca nu ma luati cu chestii gen "n-ai unde sa faci aia sau celalta"

Multumesc againwinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnaCelebrity4Ever a răspuns:

Buna eu as spune sa faci ori dans or innot deoarece :
la innot sunt intreceri cinstite fara imbranceli si cine e mai bun castiga ( nu ca la fotbal)
iar dansul stimuleaza activitatea corpului uman

3 răspunsuri:
| diamar a răspuns:

De ce nu incerci sa faci dans sau patinaj.In opinia mea sunt cele mai frumoase sporturi, sunt gratioase, elegante...eu asta as alege! Funda?

| flaviu11 a răspuns:

Pai eu fac karate de performanta e super si ai tot ce vrei auto aparare gratie competiti cantonamente si cu cat iti alegi un club mai bun e mai usor sau un sensei bun ca asta e cel mai important dar din optiunile tale as alege strap-dance e stilat si ii dai pe multi pe state cu dansu

| zorillo96 a răspuns:

Sfatul meu este sa faci nu faci arte martiale..pt ca sunt foarte comune si eu am facut 3 ani box tailandez si m-am plictisit, m-am apucat de atletism si este grozav! fac de un an si sunt la fel de incantat ca la inceput este un sport genial!