Toata lumea vrea sa slabeasca, toata lumea vrea "exercitii"! Nu de exercitii este nevoie, ci de un regim alimentar echilibrat si combinat cu activitati fizice zilnice. Adica : sa mananci mai putin si sa te misti mai mult, pana cand vei atinge greutatea sau aspectul fizic propus. Daca bagi in tine (prin alimentatie) mai multe calorii decat are nevoie organismul tau sa consume pentru a-si sustine activitatea, din caloriile ramase neconsumate el isi va constitui "rezerve" pentru presupuse vremuri mai grele, rezerve pe care le va depozita sub forma de grasimi in special pe burta, coapse si fund. Fa zilnic miscare sustinuta, de orice fel( alergari usoare, bicicleta, role, inot, dans). Pentru a sustine activitatea asta ceva mai sustinuta, organismul tau va avea nevoie de calorii mai multe decat de obicei. Dar tu, mancand mai putin, nu i le furnizezi. Si atunci, organismul va trebui sa apeleze la "rezervele" de calorii de care am pomenit mai inainte. Si va consuma grasimea de pe burta, coapse, fund. Sper ca m-am facut inteles. Iti doresc vointa, rabdare si succes!
Raspunsul lui noktambul este cel mai bun insa daca vrei si niste exercitii scrie pe youtube:8 min abs(abdomen), 8 min buns(coapse), 8 min legs(gambe), 8 min arms(brate) toate astea + o alimentatie sanatoasa o sa slabesti mult, cel putin eu intr-o saptamana doar cu exercitii pentru abdomen am slabit 2 kilograme
Buna Laura. Pai cel mai bine ca sa slabesti este sa faci miscare 30 de minute pe zi, sa faci abdomene, sa alergi, sa mergi cu bicicleta, rolele sau sa alergi. De asemenea mananca multe legume si fructe, renunta la dulciuri( ciocolata sau mancare de fast-food), inlocuieste painea alba cu cea neagra si evita sa mananci paste fainoase ca si astea ingrasa. Mult succes.
anonim_4396 întreabă: