| alecsutsuuu a întrebat:

Bună TPU as dori sa va împărtășesc puțin din experiența mea nu prea placuta..Acum 1an de zile aproape aveam gândul sa mă las de fumat cumparandu-mi o țigăre electronica. fumez cam o zi.Iar seara sa schimb rezerva.Îmi căzuse o picătură pe piele iar în câteva momente a început calvarul..senzație de leșin palpitații tensiunea mare nod în gat simțeam ca nu am aer etc..Toate senzațiile au continuat așa timp de 4-5 luni am fost și la spital și la medicul de familie am făcut ekg..Totul a ieșit oke dar nu aveau un răspuns pentru cele întâmplate.În prezent nu mai am acele stări fizice dar psihicul îmi este doborât tot am impresia ca în fiecare zi as putea face un infarct și as muri.Și uneori mai am stări ușoare de amețeală și putina greata. (greata poate fi de la regimul alimentar nu prea adecvat.) Știu sigur ca acel lichid nu avea ce probleme sa-mi cauzeze poate o mica intoxicație dar subconștientul nu vrea sa înțeleagă ăsta și mă tot chinuie de un an de zile.pur și simplu nu mai e nimic ca înainte sunt foarte nervos nu mă pot concentra..plătesc pentru câteva ședințe de psihoterapie cine lucrează în domeniu. Aștept un răspuns va mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| GoldenBoy17 a răspuns:

Salut, ce ai patit tu au fost simptome! Daca n-ai murit pana acum, inseamna ca nu e nimic grav, greata si amețeala este de la Caldura