| XxXKevinXxX a întrebat:

As intreba pe cei care sunt la Fitness!
Imi puteti oferii niste antrenamente pentru fitness, deci program sau nu stiu ce!
De cate ori sa fii pe saptamana sau cate kg sa ridici deci alea toate pentru a fi in forma!
Normal eu sunt de 2 luni la fitness, dar am fost de 5 ori pe saptamana si nu stiu daca ie sanatos asasad.
Dau funda cine ma ajuta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| frumusica80 a răspuns:

Apoi cred ca e prea mult zi de zi. cre co sa faci lutibuti, pa

4 răspunsuri:
| HaiHui4Ever a răspuns:

Mergi la o sala de Fitness unde exista un antrenor cu diploma. Iti va explica el in detaliu, totul pentru puterile tale.

Daca nu stii sa tragi de fiare nici nu vei face performanta.

| Ady00pk a răspuns:

Merg 6 zile din 7! Greutatile trebuie ridicate asa: Sa poti face cu greutatea aia doar 8-12 repetari! daca faci sub 8 greutatea e prea grea, daca faci peste 12, greutatea e prea mare! incearca sa gasesti greutatea potrivitahappy
Lunitongueiept, triceps
Marti:Spate, Biceps
Miercuri:Umeri, trapez
Joitongueicioare
Vineritongueauza
Sambata:Reiei de la inceput(piept, triceps)
Duminica:inchis(pauza)
Luni:Spate, biceps
Marti:Umeri, trapez
Miercuritongueicioare
Joitongueauza
Vineritongueiept, triceps
Sambata:Spate, biceps

Trebuie sa tii minte ca dupa ce faci picioare iei pauza 1 zi.
Antrenamente? daca mergi la sala poti intreba pe cineva ""la ce aparat pot face piept""","""la ce pot face umeri""" etc
Si dupa ce ai aflat asta iti va fi mult mai usorhappy Bafta

| mgtow a răspuns:

Acolo la fitness ai un monitor, el te poate informa de orice dubii ai tu, poti merge si in fiecare zi din partea mea dar sa nu faci prea multa greutate ca o sa te doara muschii dupa aia.

| Dkgray a răspuns:

Nimeni nu poate sa iti ofere un program corect din moment ce nu stim niste date despre tine(varsta, greutate, alimentatie, obiective etc.) E clar ca ai nevoie de multa informare. Daca vrei lasa-mi id-ul pe privat si te voi ajuta.