| MobscenexD a întrebat:

Buna TPU as putea sa beau ceaiuri pentru slabire daca am 13 ani? fundita big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| qtheodora a răspuns:

Nu e prea recomandat, fă sport nu mai mânca grăsimi, dulciuri, zahăr, pâine și vei slăbi. Poți Ceai Verde cel mult să bei. Succes

17 răspunsuri:
| Goldenboy97 a răspuns:

Ce zici sa lasi prostiile si sa te apuci de sport + o alimentatie buna? A..stiu, e prea greu. Alegi calea usoara. 13 ani? Nu stiu ce-ti poate mintea.

| ovidius a răspuns:

FĂRĂ supravegherea şi sfaturile unui nutriţionist NU te apuca de ceaiuri de slăbit. Nu de alta, DAR îţi dai organismul peste cap. Şi eşti la vârsta în care încă organismul tău se dezvoltă.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt niste vrajeli ceaiurile alea, nu fac decat sa provoare o diaree si sa iti dea peste cap organismul.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai voie să bei astfel de ceaiuri ( sau să consumi produse pentru slăbit - capsule/comprimate, etc. ) sub 18 anişori!

Toate cele bune.

| wolder a răspuns:

Merg la doctor si intreaba poate iti da si regim

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Ceaiurile in principal nu dauneaza, dar depinde ce ceaiuri bei si in ce cantitate. Unele ceaiuri de slabit in schimb pot avea si efecte laxative asa ca vezi si tu de care ceai cumpar si ce contine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea e bine! Pentru tine sunt recomandate ceaiurile normale de fructe! Fa mult sport, asa sigur o sa slabesti natural!

| LadyMelian a răspuns:

Nu e indicat.Iti slabeste organismul.In plus nu iti imagina ca daca bei ceai slabesti fara sa faci nimic altceva.Este nevoie de o dieta sanatoasa si sport.

| elena445 a răspuns:

Ce e in mintea ta copile? deci ai innebunit mai bine fa sport

| iulia_7948 a răspuns:

In 2 3 ani o sa slabesti si daca nu faci nimic. Cresti in inaltime si te subtiezi. Si eu am fost bondoaca dar pe la 15 ani ajunsesem sa ma zboare vantul pe strada. Da-l incolo de ceai de slabit. Nu manca la mcdonalds, e de ajuns.

| Madalina921 a răspuns:

Ceaiurile de slabit nu exista...Ai 13 ani domnisoara, cred ca mai bine ai discuta cu mama sau cu tatal tau despre cum ai putea sa slabesti daca chiar este cazul.

| elena445 a răspuns (pentru Madalina921):

Exista

| Madalina921 a răspuns (pentru elena445):

Exista da nici unu nu isi face efectul din cate am auzit de la prietene plus ca pustoaica are 13 ani totusi...

| elena445 a răspuns (pentru Madalina921):

Ai dreptate.

| ady888888 a răspuns:

Normal ca nu esti prea mica mai bine plinuta si sanatoasa decit slaba si bolnava

| Daria0507 a răspuns:

Buna! Uite ce cred eu: intr-adevar, ceaiurile de slabire ar functiona dar, dupa parerea mea, esti prea mica si nu ai nevoie de asa ceva. Bucura-te de corpul tau asa, nu incerca sa-l schimbi. Eventual, fa putin sport. happy

| Maryusea a răspuns:

Okey.stii ceaiurile nu prea ajut, dar sa spun am auzit de nenumarate ori ca trebuie ceaiurile nu prea ajut sa stii ....sa slabestti nu e greu doar trebuie sa stii citeva reguli in principal trebuie sa nu scapam de micul dejun si cine sa o luam din miste fructe adica ceva usor pentru seara la amiaza maninci orice in afara de cartofi sau poama, si de asemenea exercitii, si sa alergi sa faci fizic cit mai mult.
Acesta e raspunsull, funda

Întrebări similare