| florilaleletrandafiri a întrebat:

as vrea ca la aceasta intrebare sa raspuna persoane care chiar stiu... bun acum vreau un trai mai sanatos (mancare sanatoasa, miscare, distractie, scoala, timp pentru lectii. timp pentru calculator etc)
as vrea nu stiu ceva in gen program sau ceva dupa care sa te iei nu stiu ceva exact! avand in vedere ca am 13 ani stau la bloc, am un cate, mergal la scoala la 13.30 si ma intorc la 19.00...FUNDISA LA CEL MAI BUN! 11111
multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| leonardo a răspuns:

Buna. Cel mai simplu ar fi sa-ti iei un organiser care sa te ajute sa-ti mentii un anumit stil de viata (la nevoie poti folosi si calendarul din telefon, daca ai un smartphone). Si iti faci un program zilnic, cum crezi tu ca ar trebui sa fie zilele de luni, marti, miercuri, samd si il respecti. Iti lasi si 2-3 ore libere pentru joaca si in rest iti programezi mesele, plimbarile cu cainele si altele. Succes!

| AngieT a răspuns:

Buna! Nu alti oameni trebuie sa-ti faca un orar ci tu. In cursul saptamanii timp de distractie nu prea vad cum ar putea sa existe... sad din cauza programului scolar. Pogrameaza-ti trezitul la o anumita ora, mananca, plimba catelul, fa temele, pregateste-te de scoala, mananca de amiaza, mergi la scoala, te intorci, faci un dus apoi te relaxezi cum vrei la calc de ex tongue Evident ca acesta a fost doar un exemplu :* tu organizeaza-te cum vrei!

| Victor_4819 a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa ti-l organizezi singur...