| FineBroAndy a întrebat:

Buna TPU...as vrea doar sa va intreb sa va intreb ceva.Astazi cand am pus mana jos mi-a intrat un ac in deget si apoi l-am scos. Acul nu prea parea ruginit.De fapt, era un varf de ac, nu un ac intreg.Credeti ca pot lua vreo boala?(gen SIDA-Doamne Fereste).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Aliiinutzatha a răspuns:

Nu e nicun risc! depinde daca acu era de la tine din cs sh sida nu se ia asa! se ia prin cale s*****a sau prin transfer de sange sida se ia rar crede-ma poti pune doar putin alcol(spirt)sau baneocin pudrta e ff bun mie mi-a cazut plastic opit pe mna mi-am dat si in 2 zile mi-a trecut sper ca te-am ajutat:X:Xfunda?

3 răspunsuri:
| bellaellaella a răspuns:

Depinde ce fel de ac era si ce inseamna "mana jos"? In orice caz ar fi bine sa mergi la medic sa iti faca un antitetanos. si dupa caz o serie de analize. Nu vreau sa te sperii... dar nu e de glumit cu astfel de lucruri. Sanatate!

| Aliiinutzatha a răspuns:

Ms:Xlove struck

| ovidiu97 a răspuns:

Poti lua o boala dor daca cineva care avea o boala a atins acel ac.
Daca nu l-a atins poti sa faci vreo boala.