| AmaliaAmi a întrebat:

As vrea sa cititi aceasta intrebare pentru ca vreau sa aud niste raspunsuri cat mai serioase din partea voastra.Pe mine ma dor foarte tare sanii cand stau pe ei.Imi este frica sa nu aiba noduli sau alt ceva.Ca sa stiti eu am 13 ani. Poate fi de la faptul ca imi cresc? Sau nu inteleg.Dau fundita pentru cel mai detaliat raspunshappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| geohandmade a răspuns:

Deoarece esti in crestere este vorba de schimbarile hormonale care apar in organism. Cel mai probabil sunt schimbari ce te previn in legatura cu aparitia menstruatiei. Aceste dureri le vei resimti cel mai probabil lunar dupa prima menstruatie. Depinde foarte mult de organism. In ziua de azi nodulii pot aparea si la varste mai fragede dar nu am auzit chiar la 13 ani sa se intample asta. Nu intra in panica, nu este nimic anormal.

6 răspunsuri:
| andrw1929 a răspuns:

Iti cresc..mai bine du-te la un doctor!
Toate cele bune!

| RoxanaGhost a răspuns:

Şi mie mi se întâmplă la fel sad Se întâmplă lunar de la menstruaţie

| Pau17 a răspuns:

Iti cresc de aia te dor.Nodulii apar c-am pe la 30 de ani sau dupa ce nasti.Stai linistita. Poate fi si din cauza menstruatiei. Asa se intampla inainte sa iti vina. Stai linistita

| Cristina1994c a răspuns:

La 13 ani probabil este din cauza ca iti cresc.

| alexuta13pe a răspuns:

Da-mi id tau s vb acolobig grin

| IonelaTatiana a răspuns:

Sanii te pot durea din cauza cresterii sau a menstruatiei.Stiu ca sua ciudat dar te pot durea si atunci cand iti este foarte pofta de ceva. happy