| Kydie a întrebat:

As vrea sa imi dati toti un sfat! : sora mea... cam odata pe luna cand se trezeste are ochii umflati...care este motivul si cum pot trata aceasta problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| enola11pink a răspuns:

Feliile de castravete sunt cele mai cunoscute, se aplică pe ochi pe 15-20 minute, SAU să consume lichide, dar în nici un caz înainte de culcare în cantitate mare.Să bea ceai verde sau negru, Înainte de culcare ar putea să-ți maseze ochii cu ulei de migdale...acestea mereu își arată efectul...baftăwinkingwinking

1 răspuns:
| sfeklasfekla a răspuns:

Are ochii umflati de la lipsa de apa din corp sa bea multa apa sa se odihneaca mai mult si poate fi ca bea apa cu multi nitrati sa bea apa Carpatica.Ar mai fi inca ceva nu stiu cati ani are sau ce face dar daca consumi droguri in special etnobotanice patesti asa