| Anonim124635 a întrebat:

Buna TPU! Aș vrea sa imi iau un saxofon deoarece ma pasioneaza foarte mult instrumentul. Am 14 ani. Cand eram mic am avut astm bronșic, dar dupa o perioada lunga de tratamente la salina am scapat.
Aș puteam canta la saxofon? Precizez ca acum nu mai am nici o problema legata de plămâni. Am auzit un zvon ca daca m-aș apuca de cantat pe la 40 ani aș face burta sau ceva de genu.
Este adevărat?
Voi ce îmi recomandați?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Caro34 a răspuns:

Daca ai pasiune pentru asta, te mai intere burta? "In nimic nu investim mai mult ca in slabiciunile noastre!" si clar tu ai o slabiciune pentru saxofonul asta. Incepe sa canti putin cate putin, apoi maresti minutele dupa jumate de an si asa pana cand ne canti perfect! Problema de la plamani nu va fi niciodata perfect rezolvata, deci salina nu trebuie complet uitata! Alterneaza timpul cantatului cu plimbari si atentie la mancare ca sa nu faci burta!? Banuiesc ca asta va fi un hobby si nu meseria ta de viitor sau? Invata bine si lupta sa fii bun in ceea ce faci! Numai bine!