anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa imi pun piercing in limba insa am aparat dentar si am inteles ca nu e recomandat. Voi stiti ceva despre asta? Astept pareri si sfaturi :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Nu e recomandat oricum sa iti tai tesuturile, sa fortezi o cicatrizare nenaturala si sa iti creezi probleme de vorbire, igienice si altele. In plus, vei fi considerata curva, se spune ca asta se face pentru stimularea penisului. Daca tatal tau asta crede, o sa se ofere sa il scoata cu patentul. O sa ti se faca propuneri indecente, vei fi hartuita, prost tratata. Sfatul meu e sa iti respecti corpul un pic mai mult.

9 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Asteapta si tu sa iti scoti aparatul dentar si pune apoi pierce.

| Mayar a răspuns:

Da - anumite metale la anumite temperaturi sufera diverse procese, iar la contactul cu alte metale... nu e bine...
Deci incearca sa te abtii perioada asta

| Amilik a răspuns:

Piercing-ul lingual poate contribui la ruperea aparatelor si la afectarea dintilor si gingiilor datorita contactului cu inelul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai aparat dentar nu este bine sa iti pui deoarece am auzit(nu stiu sigur) percingul poate rupe aparatul, incearca sa stai asa pana dai aparatul joswinking

| Andrei401 a răspuns:

Nu este bine sa-ti pui piercing cand ai aparat dentar, asteapta sa iti scoti aparatu' si dupa aceea poti sa tii-l pui.Mult succes.

| Izabellaiza a răspuns:

Http://www.dentist.ro/piercing--un-pericol-dentar (aici gasesti sfatul unui medic)
http://www.ziare.com/......om-1214912 (aici sunt informatii despre piercing-uri)
http://www.dentistul.info/......-2410.html (iar aici sunt riscuri)
scuze mai multe nu stiu si nici nu gasesc :P :)

| Evanda a răspuns:

Nu stiu daca ar încerca o fata sa se sărute cu tine

| WilcZur a răspuns:

Se poate agata.Asteapta pan' ti-l dai jos.Desi sunt impotriva chestiilor de genu, daca tot te-ai hotarat sa ti-l faci acum, fa-l in spre radacina limbii.

| unul0123456789 a răspuns:

Ca sa faci performanta in ce vrei tu nu ti trebuie neaparat piercing ca te trage greutatea in jos si dupa te doare limbuta, ii de ajuns aparatul dentar.