| antoantonia a întrebat:

as vrea sa imi raspunda si cineva care s-a mai confruntat cu aceasta problema si a rezolvat-o. am diaree de aproape o saptamana si nu inteleg de ce. stari de greata sau voma nu am. doar am crampe atunci cand imi vine. in rest ma simt bine. dar vreau sa scap de aceasta problema. dau fundita promit

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna diareea o ai din cauza căldurii de afară, si a apei, incearcă să i ei imodium, sau smecta, de cîte ori pe zi mergi la toaletă?

| antoantonia explică (pentru CristiDinBucuresti):

De vreo 3 oristraight facestraight face chiar sunt speriata

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru antoantonia):

Ai o infectie atunci, mergi la medicul de familie pentru analize amănuntite.

| antoantonia explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da dar nu am stari de voma sau altceva. si pe net asta scrie.

| dannyel86 a răspuns:

Incearca ceaiul de menta, care iti intareste scaunul (sau bananele, care au dublu rol, atat in caz de diaree, cat si la constipatie. Regleaza tranzitul intestinal si te scapa de disconfort). A se consuma ceai de menta numai pana rezolvi problema, pentru a nu da in extrema cealalta, a costipatiei. De asemenea, ceaiul de leustean ajuta in astfel de situatii, avand acelasi rezultat de reglare ca si bananele. Multa sanatate!

| Biutzamagic a răspuns:

Buna,si eu am avut problema asta, eu zic sa iei Zmecta, eu asa am scapat, bafta happy Funda daca te-am ajutat