anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa imi scot niste alunite dar imi este foarte frica de injectii..Cum se scot mai usor? As dori sa stiu un pret..si niste sfaturi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Decrepit a răspuns:

Chestiile astea nu le faci tu cand si cum vrei,ca risti melanoame pe mai tarziu sau chiar si hemoragii, ori o agravare a alunitei.Cel mai sigur e sa te duci la o clinica - da, clinica, pentru ca nu exista riscul de amatorism al celor de la stat - unde ti-o vor cauteriza, cel mai probabil.Preturile variaza destul de mult, unele pot duce o "operatie" de genul (desi dureaza vreo 10 minute) si undeva la 400 de lei, dar e mult mai sigur; totusi, cred ca depinde si de unde este localizata si de gradul ei de periculozitate.As sti insa si un remediu "naturist",desi e cam idiot : sa iti faci mici comprese cu otet,sare si rivanol pe care sa le pui pe alunite si negi, pentru ca solutia rezultata sapa sub ele, si le elimina din piele, dar raman mici cicatrici foarte putin vizibile, cam cum se intampla la unele cosuri.

N-au treaba injectiile.