Imi pare rau...Nu am stiut! Probabil ca asta e ai avut un ataca intens de panica cand mama ta a murit, iar acum nu iti mai poti lua gundul de la asta si te panichezi cu orice ocazie...e perfect normal! Nu poti sa nu te gandesti incearca sa iti scrii pe o foaie sentimentele tale de acum si cauta sa te regasesti prin ceva.
...e ceva cu sistemul tau nervos.Un atac de panica ceva, dar cred ca ar fi mai bine pentru tine sa vorbesti cu mama sau cu tatal tau sa mergi la un control normal. Poti spune medicului simptomele si el iti va da un diagnostic.
Deci are legatura cu sistemul nervos? oricum cand ma supar numai pot respira apropo mama mea a murit acum 4 luni si de atunci mie fff frica ma sperii pana si de intuneric am impresia ca e langa mine mereu nu stiu ce sa mai fac sa scap de asta nu pot sta linistita deloc.
E o idee fff buna e ca si cum m-as descarca intr-un fel mersi frumos
Imi pare rau...Nu am stiut! Probabil ca asta e ai avut un ataca intens de panica cand mama ta a murit, iar acum nu iti mai poti lua gundul de la asta si te panichezi cu orice ocazie...e perfect normal! Nu poti sa nu te gandesti incearca sa iti scrii pe o foaie sentimentele tale de acum si cauta sa te regasesti prin ceva.