| AlexOrian a întrebat:

As vrea sa ma inalt, ei bine am avut o discutie despre pubertate la dirigentie si doamna noastra a spus ca o sa avem un timp de 1-2 ani in care nu o sa creste si apoi o sa crestem mult in 2 luni, a si mai spus ca(nu avand 12 ani jumate)suntem in "criza medie" stiu ce inseamna si stiu totul despre "pubertatea precoce" dar eu fac:
-karate(6ani)
-innot(1an)
-baschet(3saptamani, aprox o lune)
Am 1, 45 si cand o sa ma inalt?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| DimLight a răspuns:

Practic pe la 14 ani e o perioada de crestere abrupta
http://www.i-medic.ro/......-la-baieti

oricum daca vrei sa cresti mult atunci e cel mai indicat sa te alimentezi f bine si sa faci baschet, apoi o sa mai cresti pana pe la 20 si ceva..depinde dar mult mai domol.

| AlexOrian explică (pentru DimLight):

Mananc sanatos...

| DimLight a răspuns (pentru AlexOrian):

Ok atunci nu ai de ce sa nu cresti inalt. desi drept sa-ti spun si eu la peste 1, 80 ma simt mic uneori laughing damn kids they grow so tall now. laughing

| Mădiiiiie a răspuns:

Hei Alex. Nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme, am avut un coleg care dintotdeauna a fost mic, mereu eram mai inalta decat el si faceam mult misto de el. Dar de cand am inceput semestrul II din clasa a 7-a ma crezi ca mi-a picat fata? E cu 2 cm mai inalt ca mine. si eu care am 1.66. El avea inainte 1.61 si s-a inaltat deodata. So, stay strong! Va veni si randul tau big grin