| Deeiiutsa a întrebat:

:*
As vrea sa-mi dati un sfat!
Am 15 ani [sunt fata de la profil] si am 53 de kg.
Doar ca eu vreau sa mai slabesc sad. mi se pare ca sunt prea grasa!
Si vreau niste diete, cure eficiente de slabit!
Fara infometare. ceva eficient va og frumos! vreau sa slabesc cat mai rapid.in 2-3 sap macar 3-4 kg....si in zona abdomentului vreau sa slabesc.
P.S. am o prietena care a slabit facand niste exercitii. daca stiti si exercitii ziceti-mi. Orice sfat e bine venit!
Dau fundita pentru cel imi bun raspuns! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Verdețuri+legume +fructe+mișcate+efort fizic= spart lemne, săpat grădina, etc

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

N-ai precizat ce înălţime ai ( ca să-mi dau seama dacă eşti prea plinuţă )...

Eventual, poţi să-ţi introduci datele la linkul următor şi vei vedea "cum stai" :
http://www.dietetik.ro/info/calculator

Oricum, la vârsta asta, când organismul este în creştere/dezvoltare, NU-ţi recomand să ţi vreo dietă.

Cel mult, să NU cinezi după ora 19, seara iei o masă mai "uşoară", să consumi doar pâine neagră ( şi PUŢINĂ ), să faci mai multă mişcare/sport.

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Învaţă să mănânci,o alimentaţie săracă în calorii,multe legume şi fructe proaspete,nu prăjeli,carne fiartă, înnăbuşită doar, lactate slabe în grăsimi, evită orice fel de grăsimi, mai slăbuţ cu dulcele, înlocuieşte cu miere eventual şi MULTĂ MIŞCARE, ai numai de câştigat cu mişcarea, crede-mă!
Te pup!

| tr3ig a răspuns:

Sa stii ca nu esti grasa, esti tocmai bunawinking ca sa zicem asa. ma sincer acum ce aveti in in carcasa aia de o purtati pe umeri, ca ala nu se numeste cap la voi, la 54 de kg tu vrei sa slabesti la varsta asta? ce vrei sa fii schilofibra, sa se vada prin tine? stai calma ca o sa ai timp sa slabesti dupa 20 de ani cand te angajezi din belsugwinking crezi ca nu te plac baietii sau ce? cui ii va placea de tine nu se va uita ca esti plinutawinking asa ca baga-ti mintile in cap, daca chiar vrei sa te mentii in forma poti sa dai ture de parc searawinking

| Bobytza97 a răspuns:

Nu trebuie sa slabesti esti inca tanara si o sa mai cresti plus ca cine te place te place asa cum estiwinking

| AlexandraHEI a răspuns:

Mananca multe legume si fruce, salate.
Iti recomand sa faci mult sport, orice ajuta de exemplu inot.
In loc de zahar miere cat mai putina sare si in rest,, chestii" naturale...
Mult succes, P.S. Nu esti grasa!

| 832574396 a răspuns:

Faci o mare greșeală! 15 ani am și eu, 53 de kg. am și eu, credeam și eu că-s grasă pînă nu demult, dar, știi...acum organismul nostru e în plină creștere și nu merită să-i întrerupem procesul. Stai calmă că nu ești singura "grasă". Renunță la prostii, te rog eu, o să ai cînd slăbi, acum pur și simplu bucură-te de adolescență. Știu că la vîrsta noastră e ceva normal să ne credem grase, însă să-ți spun ceva... cine te place, te place și așa. Sper să nu faci greșeala de-a ține diete de pe-acum. Te pup! :*

| Deeiiutsa explică (pentru 832574396):

Multumesc mult pentru incurajare! :* la fel zic si eu dar totusi...:* oricum merci