| Monyyyyy a întrebat:

Buna TPU as vrea sa slabesc repede, am vazut pe net ca unii au slabit si 5 kg intr-o saptamana as vrea si eu cum sa fac.Sunt a 9a si as vrea sa nu mananc nimic o saptamana dar mama mea e acasa si ma pune sa mananc of sad Sunt cam plinuta am 1, 54 inaltime si ultima oara cand m-am cantarit am avut 56 m-am ingrasat ca am fost slaba ma enerveaza chestia asta, as vrea sa ma si inalt ajutati-ma va rog happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| malvinacroft a răspuns:

Nu slabesti daca nu mananci, doar iti sctrici metabolismul. Ideea e sa mananci sanatos, relativ putin, si intr-un fel anume. Adica: nu mai mananaic orice e facut din faina (paine, biscuiti, briose, paste fainoase etc) zahar (inclusiv orice produs in supermarket care contine, pe eticheta, zahar) - doar mierea e acceptata, si mancare procesata (carnati, salamuri, parizer, branza topita etc). In rest, poti sa mananci carne, moderat, branza, oua, si baza meselor sa fie legumele )gatite sau crude, oricum) si fructele. E important sa mananci si acrituri, ca ele ajuta la slabit, dar cat iti place, nu sa mananci mult: varza acra, castraveti acri, bors, otet de mere in salate. Si sport, orice fel de sport care iti place tie, dar fara sport, nu se poate.

| CuddlyNightmare a răspuns:

Daca stai flamanda faci mai rau. Si sa stii ca greutatea nu conteaza atata timp cat esti sanatoasa. Si sa slabesti 5 kile intr-o saptamana nu e sanatos deloc.

| 299cool a răspuns:

Dupa parerea mea acele reclame sunt fake(adica false).