| AngieSutru a întrebat:

As vrea sa slabesc, sa ajung macar la 50-60 de kg. Acum am 80 de kg cam asa,ce imi puteti recomanda? Niste sfaturi pentru slabit,ideea este ca nici nu prea mananc mai mereu, doar de 2 ori pe zi,la liceu ceva usor si acasa seara, cand ajung. Niste sfaturi pentru slabit va rog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Deficit caloric, adica mananca numai mancaruri cu putine calorii (google it), ridica greutati si fa cardio, bea multa apa ca sa nu iti mai fie asa foame (in caz ca iti e). Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| Alexand3ru1 a răspuns:

Salutare!
Sfatul meu pentru tine in ceea ce consta slabitul: In primul rand sa mananci de 3 ori pe zi, sa reduci din cantitatile meselor pe care le ai in cursul unei zile, ultima masa din zi sa fie la ora 18:00, sa reduci din calorii si sa consumi cel putin 2 l de lichide, sa iti faci un program pentru exercitii, macar 30 min pe zi, in rest multa miscare.
Multa bafta si vointa iti doresc!

| Alexand3ru1 a răspuns:

Salutare!
In primul rand trebuie sa reduci din cantitatea meselor pe care le ai in decursul unei zile. Ultima masa din zi, sa nu fie mai tarziu de ora 18:00.
Indicat si ideal sa iti faci un program pentru exercitii fizice cel putin 30 min pe zi.Sa consumi cel putin 2 l de lichide pe zi.
Sa reduci din calorii.
Fa-ti mai mult timp pentru a te plimba, fie pe jos, bicicleta sau ce iti face placere mai mare.
Am vazut in mesaj ca ai renuntat la masa principala, cea de la amiaza.Ar fi indicat sa o reiei in programul de slabit deoarece odata redusa si inclusa in programul tau de slabit, reduce din senzatia de foame din decursul zilei.
Iti doresc multa bafta si vointa!

| AndreeaAndreeoff a răspuns:

Buna!
Pai sfatul meu ar fi sa iti creezi un program, in care sa iei in considerare cate mese pe zi ar trebui sa ai, si in ce sa coste, iti recomand sa mananci salate, sa consumi lichide. Ar trebui sa reduci grasimile, sa scoti din apetit dulciurile, snacks-urile, si sucurile carbogazoase.
Dupa ce ti-ai facut un regim, ar trebui sa te apuci de miscare, fa-ti un abonament la sala, asa ti-ar fi mai usor sa imbini miscarea cu regimul alimentar! Ser sa ajungi la kg dorite, bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| Octy_Octy_1995 a răspuns:

Buna, iti recomand dieta Rina. Programul de 90 de zile al dietei este conceput ca un ciclu în cadrul căruia vei repeta 4 zile de alimentație disociată cu diferite tipuri de alimente: proteine, amidon, carbohidrați, vitamine. O dată la 7 repetări (28 de zile), vei avea o zi de detoxifiere totală, în care vei bea doar apă. O sa-ti fie mai greu la inceput, dar ai sa te bucuri de rezultate din primele 4 zile cand vei pierde posibil 1-3 kg pentru ca elimini apa din organism si te vei obisnui pana la urma.
Sunt 2 etape mai exact: Rina1 [90 zile] - care e dieta in sine, unde pierzi majoritatea kgmelor si Rina2 [alte 90 de zile], care se numeste -Mentinere- si ajuta ca organismul sa se mentina la kgmele din prima etapa, dar poti sa pierzi cateva kg si aici.
Am urmat aceasta dieta din aprilie pana in noiembrie, ceva mai mult de 6 luni pentru ca am avut mici scapari si am mai trisat, dar cu toate astea, am reusit sa scap de vreo 11kg, putin spre deosebire de alte persoane cu care am mai tinut (alte persoane s-au laudat cu un minus de 30kg), acum depinde de organismul fiecarei persoane.
Mult succes!

| Elizakiss97 a răspuns:

Buna.
Du.te la sala și numai mânca multă pâine.