| SonyaElena a întrebat:

TPU! As vrea sa stiu cum as putea sa ma ingras putin. Am 15 ani, inaltimea de aprox. 1.65 si 47, 4 kg. Stiu ca trebuie sa ma mai ingras si chiar vreau asta. Cred ca daca as ajunge la 50 kg ar fi ok, nu? Totusi ma gandesc ca daca o sa continui sa ma ingras prea dupa aceea? As vrea sa pot sa si mentin cele 50 kg. Sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| stresat a răspuns:

Mananca putin mai mult zilnic si te vei ingrasa treptat. Ai rabdare, ca nu te vei ingrasa prea repede, adica in cateva zile sau saptamani.

| Earthquake a răspuns:

Poate fi genetic..parintii tai daca sunt slabi, e normal ca si tu sa fi slaba. Insa nu-ti face griji eu zic sa adaugi paste in alimentatia ta, astfel vei manca mai mult orez, ficat, fasole precum si cereale cu ovazul in special! Deci nu te stresa...ai o varsta foarte frageda si e normal sa fie asa. INcearca sa mananci mai mult spre seara decat spre dimineata!