anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa stiu daca cineva a folosit apa de gura Corsodyl? Ajuta la afectiuni dentare sau nu? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Da, am folosit eu la recomandarea doctorului. E o mizerie scumpa. Iti recomand calduros - din experienta proprie, nu din auzite - Hofident Q10. E extraordinara. Daca ar costa de 10 ori mai mult, tot si-ar merita banii cu virf si indesat. http://www.hofigal.eu/hofident-q10-pentru-ingrijirea-gurii-73.html

| anonim_4396 explică (pentru GabiDumitrescu):

Mie mi-a recomandat-o tot medicul pentru inflamarea gingiei si vad ca o folosesc de 2 zile si nimic. Ce mi-ai recomandat tu gasesc si in farmacii sau pe net?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Gasesti la astea naturiste. Functioneaza la inflamarea gingiei si la mine, si la nevasta-mea, si la aia mica. Ar fi o idee sa schimbi si pasta de dinti, totusi. La fel, din experienta proprie, iti recomand Gennadent Argentum.

Ok. Multumesc mult

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu placere, multa sanatate! Sa revii cu impresii, chiar te rog. E pacat ca produse extraordinare ca astea nu le foloseste mai nimeni fiindca nu le cunoaste si se consuma atita listerine, corsodyl, si alte mizerii de import. P.S. Pasta de dinti cu argila e mai ciudata la inceput. Iti recomand sa incerci sa o tii in gura dupa ce te speli cam 10 minute macar inainte sa te clatesti. O folosesc de niste ani buni si asta e modalitatea cea mai eficienta de a reduce si mirosurile nasoale si iti da o senzatie de "normal" in gura, nu de prospetime fortata ca pastele cu fluor/mentol chimice.

Multumesc mult. Am sa revin cu impresii.

5 răspunsuri: