Nu, in nici un caz. Cel mult poti croniciza infectia, ceea ce o va face extrem de greu de tratat si aproape imposibil de vindecat. Trebuie sa mergi la ginecolog, care iti va prescrie o crema plus ovule (minim). Faci tratamentul, peste 10 zile te intorci la ginecolog, faci analiza de secretie. Daca te-ai vindecat, e ok, daca nu repeti tratamentul cu alt preparat, pana te vindeci. Am intalnit femei care au neglijat boala mai multe saptamani (unele chiar o luna) si care au facut tratament continuu 2-3 ani pana s-aun vinddecat. Pe de alta partea, am intalnit numeroase de femei care au mers la ginecolog la 1-3 zile dupa primul simptome si s-au vindecat in 10 zile, fara probleme
Nu, draguta, nu e de ajuns.
foloseste canesten, e special pentru asa ceva, si e indicat sa mergi la medic regulat.
bafta!
Nu, si odata ce te-ai procopsit cu candida nu mai scapi de ea daca nu respecti un tratament.
Am inteles ca trebuie schimbat la perioade pentru. a anihila candida, care se adapteaza foarte bine la orice combatant.
Te sfatuiesc sa iei legatura cu doamna: http://mercador.ro/......68vJ.html/
Candidoza vaginala este foarte populara printre femei.Aceasta ciuperca apare din cauza schimbarii ph-ului.Acest lucru poate aparea dupa ce ai luat antibiotice, ai stat pe veceul unei persoane infectate cu candidoza sau prin relatii intime. Daca acest lucru se repeta mereu si mereu este clar ca una dintre aceste 3 posibile probleme nu a fost rezolvata.Crema de galbenele este eficienta in iritatii si arsuri, in nici un caz in schimbarea ph-ului.Fofoseste Canesten, schimba-ti modul de alimentatie caci si asta poate fi un posibil declansator, si desigur ai grija la sanatate.O imunitate scazuta creste riscul de candidoza.
Nu prea dar daca vrei sa scapi repede foloseste Canesten, eu cu aceasta crema prescrisa de medic am scapat rapid.O seara buna.
Nu folosi canesten așa aiurea! E foarte posibil să îl folosești degeaba. Trebuie să mergi la medic să îți facă o antifungigramă, să vadă la ce substanțe e sensibilă tulpina de candida pe care o ai tu. Nu toate tulpinile sunt sensibile la clotrimazol (substanța activă din canesten). Oricum, îți trebuie multă răbdare pentru că ea poate recidiva chiar dacă te vindeci complet.
anonim_4396 întreabă:
IForgotMyNameAgain întreabă: