| lifeisbeautiful3579 a întrebat:

As vrea sa stiu daca este bine sa folosesc la varsta mea (15 ani) Gelul de conturare a bustului de la Avon. Deoarece nu sunt deloc multumita de aspectul bustului meu. Imi poate dauna sanatatii mele mai tarziu? Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Nu e bine. Sanii tai abia acum incep sa creasca. ai si tu putina rabdare cu ei.

| Marius1985 a răspuns:

Prietena mea nu a fost multumita, nu au avut efect, in schimb se vede diferenta de cand a luat astea: http://track.breastfast.ro/product/Breast-Fast/?pid=130&uid=1419

| GeorgyGirl a răspuns:

Eu zic sa astepti macar pana la 18 ani sau 17 poate pentru ca de abia acum incepi sa te dezvolti de ce te grabesti asa mai asteapta apoi ca sa ai niste sani ridicati si rotunjori frumosi conturati ridica niste gantere (greutati) nu grele cat poti ridica odata pe zi si sa te dai apoi cu gelul de conturare!