Nu mânânc dulce decât de vreo două ori pe lună, maxim.
Încearcă să consumi proteine, îți mai taie pofta de zahăr. Nu știu cine ar mânca ciocolată după un grătar.
Poți să încerci să le scoți dintr-o dată, de tot, dar primele 48 ore, poate chiar 72 o să îți fie greu.
Când îți e poftă de dulce mergi pe un fruct, strugurii de exemplu sunt destul de dulci.
Nu te atinge de îndulcitori artificali(băuturi light gen), îți fac și mai mare poftă de dulce.
Încearcă să mânânci la aceeași oră în fiecare zi și să ai alea 3 mese principale, ca să nu fie așa mare tentația să mai mânânci între mese.
Cam atâta sfaturi pot să-ți dau, la mine așa a funcționat. Rareori îmi e poftă de ciocolată sau alte prostii. Mult succes!
E o problemă destul de comună. Nu dispera, se rezolvă odată ce îți pui la punct alimentația. Nu sări niciodată peste micul dejun, e cea mai importantă masă a zilei. Dacă e nevoie poți să-ți pregătești ceva cu o seară înainte și să mânânci pe drum, numai să fie ceva sănătos.
Iar dacă mânânci ceva dulce nu e capăt de lume, doar vezi câte calorii ai mâncat și ai grijă să nu întreci limita pe restul zilei.
Hai sa dezlegam mitul ingrasari
ne ingrasa totul suntem 80% apa de curiozitate sa stii, carbohidtrati rai ca zaharul ingrasa pentru ca creste glicemia in sange ceea ce face ca fiactul sa secrete insulina mai mult, e organismul va depune grasimea pe abdomen in loc sa o arde, dar carbohidtrati buni ca fructele, cartofi etc ei se ard rapid, ingrasarea e doar un depozit de mancare, daca vrei sa scapi de el
1 faci sport
2 manci mai sanatos
3 gandirea, depresia ingrasa, mare parte din ceea ce simtim e dat de creier, problemele emotionale au ecouri in organism sa stii
Da,am observat ca doar cand sunt nervos, raspunsul e ca da zaharul e ca drogul are acelasi efecte ca heroina asupra creierului, sincer nici nu stiu ce nu-i cu zahar cica si carnea e si painea, incearca sa manci proteine vezi ca constipa si fructe sunt multe, nu bea mult suc de fructe
Pai tocmai de la acea despartire acea depresie de unde rezulta dependenta
Ce insemna dependinta la tine?
Incearca macar sa inlocuesti acele dulciuri cu fructe uscate (caise, stafide) sau proaspete
Dulciurile contin foarte multe calorii, asa ca fa miscare
Dar mai important caorice trateza cauza!
monicaaa17 întreabă: