| CrazyGirl22 a întrebat:

As vrea sa va intreb ceva. De la un act sexual neprotejat ce a durat aproape 2 ore chiar daca nu si-a dat drumul in mine si dupa 5 zile mi-a venit menstruatia dar m-a tinut doar 4 zile (de obicei ma tinea 6-7 zile) as putea sa raman insarcinata? Tin sa mentionez ca dupa 2 zile de la menstruatie incepuse sa ma doara ovarele, sa am greturi cateodata,, ma simt obosita in fiecare zi si a inceput de 3 zile sa ma doara si sanii (PS: a trecut 3 saptamani de la acea menstruatie).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca ai avut menstruatie ca si cantitate ca-n mod normal, nu foarte putina, atunci nu, nu ai cum sa fii insarcinata.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Din PĂCATE, există RISC de sarcină :(

Vezi alte detalii în răspunsul pe care l-am dat la linkul :
http://www.tpu.ro/......ele-semne/

Toate cele bune!

| TrăieşteClipa a răspuns:

Felicitari.
Ce nume o sa-i pui?

| BadAngel3 a răspuns:

Probabil. Astfel nu-mi explic greturile.In orice caz, trebuia sa va protejati daca tu nu-ti doresti copii.

| TheFragranceMaster a răspuns:

Autosugestie,asa se pot numi simptomele tale. Daca ai avut ciclul e fizic imposibil sa fii gravida!

| Adviceforeveryone a răspuns:

Buna. Nu ai sanse sa fii insarcinata. Cu 5 zile inainte de menstruatie ai fost in perioada sigura a ciclului menstrual in care nu se poate sa ramai insarcinata. Probabil acele simptome sa fie de la altceva. Te-as sfatui totusi sa mergi la un control ginecologic sa vezi daca totul e in regula.

| Audir8etron a răspuns:

Te cheamă anastasia?"întreb doar"

| Audir8etron a răspuns:

Cred ca este o colega de la mine din clasa care a facut sex neprotejatlaughing))))))

| CrazyGirl22 explică:

Audir8etron ma numesc alina nu anastasia

| CrazyGirl22 explică:

Deci nu ar mai fii cazul sa-mi fac un test de sarcina peste o saptamana pentru ca nu as avea cum sa fi ramas gravida?