Nu este adevarat.Si eu am 1.56 si nu am nici o problema.Crede-ma ca totul consta intr-o singura chestie si anume sa te simti tu bine in pielea ta,sa fi tu si in preajma prietenilor si in preajma necunoscutilor. Cine te place, este langa tine, cine nu, nu si nici nu ai nevoie! Daca vrei totusi sa mai dai cateva kg jos, important este sa ai doar 3 mese pe zi, care asa ar fi normal sa le avem toti. O masa dimineata, una la pranz si una seara, si sa nu mai mananci dupa ora 18-19. Si fara prajeli. poti manca carnea fiarta daca ai pofta de carne. :* si sa mananci cu masura. Normal poti face de asemenea niste exercitii pentru abdomen, fese etc... Sunt pe youtube ( Workout abs) tine 8 minute sau 9. Cauta ca sunt multe si eficiente, cred eu. Pentru a te inalta...nu etiu ce sa zic, dar ai putea sa inoti, dar daca asa este felul tau miniona nu prea ai ce face, dar nu vad care ar fi problema in asta. Pupp :* Funda?
Cati ani ai? esti si tu genu mai plinuta? Crezi ca baietii inalti ar iesi cu fete mici desi is mai plinute? eu am mai vazut asa prin oras cazuri.Am si cateva cosuri o sa dispara si ele nu? Am si un semn pe obrazul drept ca eu is adoptata si parintii aia rai m-au ars cu tigara crezi ca nu as avea prieten din cauza asta? unu frumos? Te rog nu rade iti dau funda dupa aceste raspunsuri da te rog fi sincera
Incearca sa joci baschet/sa inoti. te inalti si slabesti. Altfel n-ai cum. DOAR PRIN MUNCA