| danasivali a întrebat:

Buna TPU as vrea si eu sa-mi creasca sanii mai repede, imi puteti da si mie cateva metode naturale de crescut sanii (leacuri babesti sau exercitii)nu vreau pastile sau operatie deoarece sunt prea mica. Multumesc anticipat.

Dau funda! ☺ ☺ ☺

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU există astfel de "metode" sad
Trebuie să ai RĂBDARE că au timp să mai crească!

Sânii se dezvoltă până pe la 18-20 de anişori, apoi se mai măresc/dezvoltă la/după prima sarcină.

De asemenea, e posibil ca sânii mici să fie o caracteristică fiziologică - mai ales dacă mama/bunica ta au sâni mici ( de obicei, se "moşteneşte" ).

Toate cele bune!

| SasNetRomania a răspuns:

Nu e obligatoriu sa iti creasca sanii, nu esti singura cu ei mici. o parte buna tine de alimentatie daca mancati numa E-uri nu prea va dezvoltati.
Nu ai auzit de sutien push up?
un baiat serios nu il impresionezi cu corpul sau aspectul tau. Ci cu creierul tau.

| nonameID a răspuns:

Nu are rost sa te gandesti la asta. Am observat In majoritatea cazurilor cand o Fata vrea sa-si mareasca ceva nu le Sta bine. Nu cred ca ti-ar Sta bine cu sani Mai Mari decat sunt ei dez oltati natural.
Cred ca ti-ar Sta precum un tip slab burtos in acelasi timp.