Raspunsul meu a venit cam tarziu,dar sper ca e binevenit pentru data viitoare.Eu nu mananc la micul dejun(e un obicei pe care-l am de multa vreme).In schimb,foarte potrivite pentru aceasta masa a zilei mi se par cerealele cu lapte sau cu iaurt(in cazul in care sunt consumate cu iaurt,pot fi amestecate cu fructe proaspete sau uscate), paine(prajita sau nu)cu unt sau cu margarina(eventual cate un ou, de preferat fiert)+o cana cu lapte/ceai.In cazul in care consumi si oua la micul dejun, poti adauga la acesta si castraveti proaspeti si/sau rosii.Tot la micul dejun pot fi consumate branza, cascaval sau branza topita.
Cozonac cu ceai sau imi fac un ou ochi cu branza topita, branza normala si rosii, cateodata adaug si costita
Eu mananc ori cereale cu lapte, biscuiti Oreo cu lapte, o portie mica de salata orientala, un sandwich cu snitel si salata verde, o cana de ceai cu felii de paine prajita cu unt si gem/dulceata. Sunt o gramada de variante, ai din ce alege. Iti mai recomand covrigeii la vrac, sau biscuitii digestivi, sunt satiosi.
Sper ca te-am ajutat!
Vezi cum arata fiecare mic dejun din mai multe tari din lume, poate te inspira : http://bunadimineata.ro/micul-dejun/
Eu iti recomand un iaurt usor.sau niste fructe. poti sa le impreuni