| andreea8pogner a întrebat:

as vrea si eu sa va rog sa ma ajutati cu o problema, eu pana acum vreo 7 luni aveam antotdeauna 55 - 60 kg dar acum am ajuns la 42 de kg, si vreau sa zic ca ancepe ca sa-mi fie rusine de corpul meu dar mie nu mi sa antamplat nici o data sa slabesc asa rau. ce asi putea sa fac si mentionez ca mananc o data pe zi sau de doua ori pentru ca nu mie foame, am lut si vitamine si multe kalorii dar tot nu merge, spuneti-mi si mie va rog ce sa fac sa ma angras. daca ati putea sa-mi trimiteti si mie ceva site-uri unde pot afla din ce cauze pot sa slabesc asa rau, sau sa-mi ziceti ce sa fac sa ma angras. va multumesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil ai o problema hormonala, trebuie sa te vada cat mai curand un endocrinolog pentru investigatii.

1 răspuns:
| Awndre a răspuns:

Www.slabute.ro

Poti fii stresata de ceva. sau poate ai suferit o depresie in ultimul timp. oricum, intra pe site-ul de mai sus:)