anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea si eu un sfat de la dvs.De cateva zile mi-a iesit ceva in anus ceva alb care e cam dureroasa.nu am maii avut niciodata asa ceva ..ba chiar am vazut o data si sange pe hartia igienica..am citit pe internet despre ce ar putea fi si am vazut ca se numesc HEMOROIZI insa scrie ca apar la femeile mai invarsta sau la cele insarcinate...si eu am doar 14ani... FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asa este.Conteaza mult si alimentatia.Nu conteaza varsta la care apar.Te si constipi.

| ketanal a răspuns:

Hemoroizii apar din multe cauze, si apar si la copiii care nu au scaun regulat si se constipa des. Cel mai bine este sa mergi la medic, sa faci un consult si-ti va recomanda cu ce sa tratezi. E bine de stiut ca exista si operatia pentru a-i indeparta, dar de cele mai multe ori se reformeaza.

| TheBlackAng3l a răspuns:

Hemoroizii apar si la statul in fund prea mult...ex; soferi

| Swordsman a răspuns:

Hemoroizii apar si din cauza alimentatiei; in principiu inseamna ca vasele de sange de pe interiorul rectului sunt rupte de ceva si trase afara. Mergi la medic.