anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea un raspuns cat mai urgent ca simt ca innebunesc. Deci am o durere de stomac nu chiar atat de ingrozitoare dar care ma deranjeaza mult, azi dimineata am fost "stricata" la stomac am zis ca imi trece. Am mancat un simplu corn. Dupa putin timp am inceput sa ma plimb la baie din 5 in 5 min. Am impresia ca trebuie sa fac "treburile" ajung..nu fac nimic... daca ma intind in pat am impresia ca fac pe mine. Simt la stomac ca si cum ar fi tot de piatra, imi este si putin greata, sa vomit fortat nu suport
Ce sa fac sa imi treaca §? Deja stau asa de 5 ore...nu mi se pare un lucru chiar atat de urgent de mers la doctor.
Sau, problema la toata asta poate sa fie ca ieri am stat foarte nervoasa? Ieri nu am mancat nimic dimineata, la 11 cand am ora de gustare, la amiaza am mancat putin peste iar seara iar nimic.
Toti nervii mei si suparare, stress mi-au afectat intr-un fel stomacul? Nu am avut niciodata probleme cu el, nici sa ma simt rau...acu nu mai stiu ce sa fac.
Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Tinctura de galbenele si anghinare capsule pentru greata

| kotys a răspuns:

Este destul de probabil să fie pe bază nervoasă.Și mai ales că nu ai mâncat nimic..Liniștește-te și vezi dacă trece, dacă nu, apelează la medicul de familie.