| Adrian_Paraschiv_1993 a întrebat:

asa dar am fost la medic si mi-a zis ca sufar de Spasmofilie si mi-a zis ca o sa treaca de la sine pentru ca am pe unghie punct alba ce-a ce mi-a zis ca este de la lipsa de calciu si mi-a zis sa nu mai imi iau atacuri de panica ca ma panichez cand sunt intr-un loc cu multa lume si mi-e frica sa nu pierd controlu, infine mi-a dat un calciu sa iau cu vitamina d3 a zis ca in 3 luni imi trece! Vreau sa-mi recomandati ceva pentru ca eu am o lipsa mare de sport adica nu prea fac sport nu prea beau apa. pot spune ca sun zile cand nu beua apa deloc. nu prea mananc regulat. astept raspunsurile voastre!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Daca stii ce iti lipseste de ce nu faci nimic? Iesi la o plimbare rapida de jumatate de ora in fiecare zi si pe masura ce te intaresti, transform-o in alergare. Tot tu poti rezolva problema meselor neregulate si pe cea a apei. Ar trebui sa faci in asa fel incat sa consumi minim 2 l. de lichide pe zi. Pentru toate cele de mai sus iti trebuie doar un pic de organizare si vointa.
In plus fata de ce ti-a spus doctorul, iesi pe afara cand e soare, lumina soarelui iti ajuta organismul sa produca in mod natural vitamina D.

| StefanAdrian911 a răspuns:

Salut!
Poti incerca Jogging-ul, este cea mai usoara cale de a face sport. Daca alergi 30 de minute, pe zi, este totul foarte bine in organismul tau!
Apa, va trebui sa incepi sa o placi.Incearca sa bei mai mult de doi litrii de apa, sau chiar doi litri.Mananca regulat, cele 3 mese ale zilei.Fa-ti un program propriu, cu care sa te ghidezi.O sa vezi, ca totul o sa decurga bine!

| Adrian_Paraschiv_1993 explică (pentru StefanAdrian911):

Ok multumesc frumos apreciez timpul acordat!