| johnybrav12 a întrebat:

Buna TPU. Aseara a venit o doctorita sa ma consulte ca tot inghiteam naspa, mancam asa si asa, si aveam probleme cu constipatia... a venit m-a consultat, a zis ca sunt foarte balonat si ca inima si plamanii sunt buni, chiar daca eu uneori mai simt greutate in respiratie... a zis ca e pe fond psihic tot si a dat trimitere la psihiatru. Si a dat niste medicamente pentru stomac. Bun si de aici incepe problema. Aseara am luat o pastila dinaia spasmomed spasmo nu stiu cum ii zice, am tinut o in gura in dinti chiar in dintii din fata si a inceput sa se scurga tot gustul ala puternic amar. Ei bine de acolo au inceput adevaratele probleme, respiratie grea, inclestarea mainilor, furnicaturi duse la extrem o stare absolut groaznica. nu puteam respira pana la capat simteam tot gustu mirosu la medicament pe caile respiratorii parca. Am uitat sa zic ca am scuipat medicamentu dupa gustu ala dar dupa ce l am tinut destul in gura. Am avut si stari intermitente de greata si de dureri de cap pe o parte, am adormit abia la 6 dimineata o noapte teribil de grea. Asta ca asta acum e o alta zi, durerile de cap s au ameliorat, nu mai prea simt asa ceva, greata la fel si mirosul un pic dar tot parca inca mai simt acel miros de medicament cand inspir adanc, nu asa puternic dar inca il mai simt si ma tot gandesc sa nu se fi intoxicat ficatul. Nici nu pot manca, cum mananc cum parca il aduc inapoi acel gust din gura de medicament spre trahee. ca l am tinut in dintii din fata destul de mult nu stiu daca in jur de 1 minut sa zic. de nu mai mult. sau mai putin nu stiu. cert e ca atunci cand mananc inca respir greut sau cand fac anumite miscari. Ma si tot gandesc la medicamentu ala. ma enerveaza ca nu pot sa mananc aproape deloc am luat o imbucatura de parizer si tare greu e. am impresia ca a ajuns la plamani toxicitatea aia. Luni cred ca ma duc sa mi bage perfuzii daca tot nu pot manca. Nici pana acum nu puteam manca cine stie ce dar nici chiar asa ca azi. Credeti ca e grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Vai dar de ce medic policalificat ai dat!
- le are cu nutriția (a zis ca sunt foarte balonat )
- le are cu cardiologia (ca inima [e bună])
- le are cu pneumologia (ca plămânii sunt buni)
- le are cu psihologia (a zis ca e pe fond psihic)
- le are cu deplasările (a venit o doctorita sa ma consulte)

imi dai voie să afirm că MINȚI de ingeață apele?

| dullcat a răspuns:

Doar un medic iti poate spune daca e grav.Incearca sa renunti la parizer si alte prostii de acest fel.

| StimabiluI a răspuns:

Să nu uiți de aceea trimitere.