| anonimusus1 a întrebat:

Aseara am avut si eu o problemasad. Cainele meu un ciobanesc belgian a inceput sa delireze intr-un felcrying. Statea jos si incepea sa dea din picioare si ii curgeau balele:-s. Dupa ce se linistea statea si se uita la mine ca si cand nu ma cunostea si nu rasundea daca il strigam.Va rog daca puteti sa imi spuneti daca ati avut o problema asemanatoare sau un tratament, ma tem pentru ce e mai raucrying. Va Multumesc!
PS: Eu nu il pot duce la veterinar sau sa ii fac radiografie deoarece sunt de la tara si cel mai apropiat radriograf e la 90 de Kmsad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| BCoMichael a răspuns:

Ia un avion de lupte rolling on the floor)))))))))

| pedobear a răspuns:

Si al meu avea acelasi reactii. Doar ca se si pisa pe el. Veterinarul mi-a spus ca e o boala neurologica. A trebuit sa il duc in padure si sa il impusc.

| Intruder19 a răspuns:

Astea sunt semnele unei crize.Probabil este o problema neurologica.Trebuie sa il duci la veterinar sa ii faca niste analize mai amanuntite.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din ceea ce descrii, cainele tau face convulsii. daca este vaccinat de turbare si jigodie, inseamna ca are alta cauza neuroilogica. radigrafia nu te ajuta la nimic, nu are fracturi osoase, insa trebuie sa ajungi cu el la un veterinar fiindca poate fi foarte grav (mai ales daca nu esti 100% convins ca are toate vaccinurile pentru turbare facute)

| William a răspuns:

Nu as vrea sa te alarmez dar poate ca posedat de diavol, sau poate ca e doar prost (la caine ma refer). Sau si mai rau, poate ca este turbat. Daca este agresiv, este un bun caine de paza fiindca doar un dement ar avea curaj sa te fure cand ai un caine turbat prin ograda.